31 martie 2012

Ma plimbam astazi cu un prieten prin Cora, ca sa omoram timpul asteptarii la pizza lui si la printul meu. Agitatie mare, carucioare, promotii la promotii, rosii cu gust de baloane rosii umplute cu apa, si etc-uri. In drum spre casierie imi imaginam cum ar fi.............

..... sa nu mai ne procuram asa usor hrana din hypermarket. Prea ne plangem (pe buna dreptate uneori) de calitatea, si de termenul valabilitatii ale produselor de pe rafturi. Asa ca, sa fie un hypermarket fara tavan, si cu un spatiu mult mai vast.
La intrare inca sunt  preznete carucioarele, insa au arme alaturi de ele. De la sulite, arcuri, cutite, topoare ... un arsenal complet. La raionul de peste, un barbat se foloseste cu indemanare de urs sa prinda caraselul cu marcaj rosu, pentru ca acela este la promotie de 30% astazi. Dincolo de peretii acvariului, babutele cauta in cuibarele gainilor oua, insa fara succes. Asa ca incep babutele sa cotcodaceasca ca sa le indemne la ouat, ca mai sunt 2 saptamani pana la sarbatoarea pascala. Val vartej, printre babute trece vijelios mistretul in fuga. Dupa el, vreo trei grasani  cu mai multa saliva decat transpiratie pe ei. Grasanii au card de fidelitate Cora, asa ca sunt inzestrati legal cu pusti de vanatoare. O babuta il opreste pe unul din ei, ca sa-l roage sa-i taie si ei gaina , ca-i mare pacat de dansa sa-i ia ea gatlejul in post. Hjjjjt! Siroaie de sange sar peste ouale din cuibar, si le pregateste de-ndata de sarbatoare.
Dincolo, peste sapte raioane, Gepetto si Mos Craciun lucreaza cot la cot. Daca Mosul s-a mai reprofilat, si a ramas in tendintele zilelor curente, nu acelasi lucru s-ar putea spune si despre Gepetto, care s-ar putea sa fie concediat. Inapoi la raioanele de mancare, unde s-au facut cozi la stupii de miere si la coada vacii........
..........
sa-mi iau niste oua de ciocolata, daca tot sunt 0.39 de lei. Multumesc.La revedere!

2 comentarii:

  1. :)))))

    io nu ti-as dori un asa supermarket. sa vezi cum ai fi in pericol de a fi calcat in picioare, la tot pasul, de o turma de bizoni-Euri :-)

    RăspundețiȘtergere