25 decembrie 2011

M-a rugat să-i mărturisesc care îmi erau visele mele de mic copil, pentru atunci când o să fiu mare.M-am gândit ieri să-i răspund, însă am zis că o să fac o treabă mai  bună astăzi.Mnah, nu cred să am vreo sclipire acum.
Stai un pic.
Gata.
 Nu aveam muzică, şi tastele se aud aşa sec când le apăs. Acum să revin la idee. Ia stai, eu n-am avut idei măreţe când eram mai mic. Chiar nu mi-am propus să devin cineva. Cele mai dese vise erau despre cum o să ajung fotbalist, sau explorator pentru National Geographic. Ba mai mult, îmi imaginam cum ar fi să practic o meserie oarecare, şi-mi proiectam sub pleoape viaţa ce o puteam avea în jurul ei.
În generală n-aveam aşa gânduri. În primul an din liceu am fost dezorientat, rău. În următorii ani m-am gândit la ghid turistic şi antreprenor. Cum ai zice tu: a cam supt acadeaua liceul. Şi am ajuns la aruncatul banului ca să-mi aleg facultatea . Dar asta mai bine să nu-i spun că apoi mă crede dezorientat în viaţă :-j. N-am să-i spun ceva exact, pentru că n-am încercat să-mi construiesc vise mari la orizont, că cine ştie dacă le ajung. Văd la unii că dacă nu ajung la vise, regretă tot drumul până acolo pentru că n-au găsit ce îi aştepta la orizont. Doar dacă s-ar uita înapoi la drumul lor, şi-ar da seama că deja erau ajunşi. Cred că se prind în mirajul acela de a exista mereu ceva mai bun, un motiv pentru a progresa în continuu...nu de alta, dar ca să aibă de unde să cadă. Trebuie să ştii când să fii ambiţios.Dacă sunt cel mai bun cizmar din lume, de ce să-mi închid ochii la ce sunt, şi să-i deschid pentru ceva ce nu sunt?!
 Aşa că, aş vreau să porneşti timpul, să nu căutăm răspunsuri la ceea ce se află în ceaţa din orizont, şi să ne bucurăm de drumul nostru din jurul orizontului...pentru că drumul acela este motivul pentru care răsare şi apune soarele şi moona :)
Heaaah %#&# , ce au trosnit oasele din coloană! Cred că am terminat cu gândurile acestea. Să mă pun să ţi le scriu, doar mi-ai dat-o mie :).Hmm, oare să scriu tot ce am gândit? Ei bine...
Dragă Scub,
9 ¾

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu